Darila, bonton, šibkosti in rešitve po znakih horoskopa

Oven

Pri njih ne računajte na namig, kaj si želijo. V njihovo darilo, moderno zavito, skrijte nekaj povsem novega, unikatnega.

DARILO za žensko Ženske pripadnice se razveselijo kozmetike, nakita ali atraktivnih dodatkov, ki jih krasi rdeča barva ter pregrešno dragega parfuma.
DARILO za moškega Moški obožujejo akcijo in hitrost. Presenetite jih z vstopnico za pomembnejšo tekmo, avtomobilsko dirko, adrenalinski park ali literaturo o športnih avtomobilih.
BONTON Pri komuniciranju z ovni se še posebej priporoča vljudnost in spoštovanje. Včasih gredo ovni po svoje mimo pravil, kar je lahko simpatično in ni žaljivo, če je v skladu z dobrim okusom.
BONTON ZA VSE Ko darilo podarjamo osebno, ga izročimo prijazno in nevsiljivo, obdarovanec se zahvali in mora darilo takoj odpreti.
ŠIBKOSTI Ovni so hladni, sarkastični in od vseh znamenj najmanj taktični. Poznajo le plus ali minus, vmesne poti zanje ni.
STRAH Strah pred porazom Bojijo se, da niso dovolj dobri, spretni, sposobni, pametni ali lepi, da bi v tekmovanju z drugimi zmagali. Poraz jih oslabi, nezavedni strah pa lahko izčrpa njihovo življenjsko energijo in oslabi njihovo voljo.
KAKO ZMANJŠATI STRAH Preizkusite se v majhnih in varnih zmagah, ki krepijo. Igrajte pošteno, upoštevajte druge in se naučite prenesti poraze.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja