O nas

Sva Darija in Romana, prijateljici, podjetnici, hčerki, sestri, mamici, življenjski sopotnici, …
Darija Žiižek – lastnica frizerskega salona, uvoznica kozmetike, predavateljica barvanja in že šesto leto, skupaj z Romano, ustvarjalka Planerja življenja.

Romana  Kraalj – podjetnica na področju prodaje vrhunskih poslovnih daril, predavateljica turističnih predmetov na Višjih šolah za gostinstvo in turizem in že šesto leto, skupaj z Darijo, kreatorka Planerja življenja.

Za Planer življenja je bilo 2016 usodno leto. Naključno sva se odločili za udeležbo na ritualu hoje po žerjavici. Kljub natrpanim urnikom sva »za rep« ujeli dogodek, kjer sva prejeli potrditev, da je v življenju pomembno, kdaj se kaj dogaja oz. realizira. Omenjeni dogodek je pri obeh vplival na čiščenje preteklosti, osvobajanje strahov in ustvarjanje novih vezi.  Čas je bil odlično izbran, kar potrjujejo rezultati. V teh letih sva postali pravi prijateljici, ki še vedno rasteva skupaj (osebnostno in poslovno).

Vsako od naju definira prevladujoča močna lastnost: Darija obožuje branje in zapisovanje, Romana z veseljem organizira in prodaja, obe pa navdihuje narava, misteriji in veselje do življenja. Obe imava ob velikih radostih občasno tudi težave in skrbi, česar si seveda ne želiva – ne veliko in ne velikih! Zato kreirava Planer življenja! Zavedava se, da je na trgu veliko planerjev, najin je drugačen v vsebinskem, vizualnem in kakovostnem smislu!

Planer življenja je nežen, a hkrati čvrst! Zaradi ročnega šivanja ne izpadajo listi, zaradi zaobljenih vogalov smo varni pred poškodbami, zaradi trakca in predalčka je zelo uporaben. ❤︎

Zakaj Planer življenja?

Ker želiva živeti lahkotno življenje in to želiva tudi zate! Več kot nas bo živelo lahkotneje in enostavneje, lažje bomo živeli tudi kot skupnost! Želiva združevati različna znanja in jih predajati naprej. Želiva črpati informacije iz izkušenj življenj naših prednikov, ki so znali odlično rešiti različne težave!

Večina se nas je že kdaj vprašala:

»Zakaj mi gre danes vse narobe?«
»Zakaj tega danes ne morem narediti?«
»Zakaj v službi nismo dosegli dogovora?«
»Zakaj je na zabavi moreče vzdušje, čeprav smo vsi dobri znanci?«
»Pogodba je bila pravno formalno brezhibna, kako to, da ni nič teklo kot bi moralo?«
»Zakaj mi lasje rastejo tako počasi?«
»Zakaj ne shujšam, saj skoraj nič ne jem?«
»Zakaj mi obleka ne pristoji, pa tako draga je bila?«
»Kako se je lahko vzdušje romantične večerje spremenilo v velik prepir?« 

Vse to so vprašanja, ki si jih je zastavil že marsikdo. Ali je razlog (tudi) v tem, da nekateri ne znajo ali ne želijo živeti po ritmih narave in lune? Kajti način življenja, ki je skladen z naravnimi ritmi, prinaša lahkotnejše življenje in nam dobesedno zmanjša trud in vložek v delo, odvzame skrbi in poenostavi naš vsakdan.

Ste se že kdaj vprašali, zakaj pšenice ne sejemo pozimi? Odgovor je enostaven: »Ker pozimi ni pravi čas za sajenje pšenice!«
Nič drugače ni z ostalimi stvarmi, ki jih opravljamo vsak dan, le, da smo skoraj že postali roboti in velikokrat delujemo avtomatizirano. Zato se s PLANERJEM ŽIVLJENJA nežno obračamo nazaj k naravi, ji sledimo in jo upoštevamo/poslušamo. Narava nam to hvaležno vrača skozi LAHKOTNEJŠE ŽIVLJENJE…
V Planerju življenja najdeš usmeritve za VSAK DAN, CELO LETO, saj so v dnevih narisani simboli, ki povedo, katero področje tisti dan luna (narava) podpira in
katerega ne podpira. TO JE VSE! Nič drugega ne potrebuješ, le da vsaj malo upoštevaš kažipote narave in predvsem, da uporabljaš Planer življenja! 

Planer življenja je primeren za vsakdanjo uporabo, saj v trenutku, ko ga odpreš, omogoča, da prideš do informacije, na katero področje se je tisti dan dobro fokusirati in kateremu izogniti. Ko cilje  in naloge zapišeš, se sproži proces FOKUSA. Tvoji možgani se osredotočajo na tvoj cilj/nalogo in tako se srečaš z dogodki, ki te vodijo bližje k tvojemu cilju… 

TAKO DELUJE ZAKON PRIVLAČNOSTI! Zato PLANER ŽIVLJENJA! 
Da živimo čudovito življenje, po naravnih ritmih in po zakonu privlačnosti! Enostavno in lahkotno! Do sedaj je Planer življenja koristno uporabilo že več kot 5.000 oseb.

V tem času sva uporabnikom poskušali približati naravo z različnimi dodanimi vsebinami, ki so bile:

 leta 2018:

– Keltski horoskop in kako zapeljati osebe v določenem znamenju horoskopa,
– recepti in setveni koledar,
– tantra in ljubezen do samega sebe.


 leto 2019
-dobre misli in afirmacije,
-feng shui priporočila in izzivi,
-izjave hvaležnosti,
-kako obdariti osebe po znakih horoskopa (posebej za moške/ženske),
-zdravi recepti.


 leto 2020:

– energijske točke po Sloveniji,
– dogodki naši soustvarjalcev,
– vprašanja za spoznavanje sebe,
– pregovori.


 leta 2021:

– svetniki in svetnice na slovenskem,
– starodavna izročila, 
– vpliv lune po znamenjih (poslovno, privat),
– magični dnevi (vsakega) leta,
– razmišljanja za osebnostno rast izpod peresa Zvezdane Mlakar.


 leta 2022:

– mala šola astrologije, Ana Malenica,
– vpliv lune po znamenjih – v smislu delovanja osebnosti,
– Zelike kot pesniška oblika Aleksandre Kocmut,
– zdravilne poezije Dragice Čarna,
– razmišljanja (o naravnih ritmih in delu na sebi) Zvezdane Mlakar.
 Dve leti je bila pridružena sokreatorka Zvezdana Mlakar, igralka, TV voditeljica, vplivnica in kmalu tudi pisateljica, saj ustvarja svojo prvo knjigo, ki bo v letu 2023 ugledala luč sveta.


 leto 2023 prinaša:
– iskrice zdravega prehranjevanja,
– setveni koledar,
– pomen in vpliv lune v znamenjih (poslovno in privat),
– slovenske pregovore za v razmislek.

+ NOVOST!!!
 2v1 pomeni, da je lahko planer-knjiga ali namizni koledar! 


Kdo nam zaupa?
Da je Planer življenja resnično ustrezen sopotnik vsakega posameznika, nam potrdi preko nakupov kar nekaj podjetij, ki s prestižnim in uporabnim darilom pokažejo, da cenijo svoje zaposlene in poslovne partnerje.

Tudi samozaposlene podjetnice in podjetniki ga uporabljajo zaradi njegove praktične dimenzije, saj je ravno prav velik, da je primeren za vsako žensko torbico in lahkotno prenosljiv, s čimer omogoča vpisovanje terminov vedno in povsod. 


Poslanstvo in vizija 

Zdi se, da v času sodobnih tehnologij, zapisovanje z roko in branje knjig v papirnati verziji, izgublja svoj pomen in izgublja svojo moč v stanju našega telesa in duha. Zato želimo z zapisovanjem in pisnimi oblikami planerjev/rokovnikov osvežiti stare navade, ki nas ohranjajo telesno in duhovno žive ter vredne življenja. Skozi planer želimo ohranjati zapiske, opažanja in znanja naših prednikov ter jih predajati mlajšim generacijam.

V prihodnje nameravamo s Planerjem življenja:
– ustvarjati prave dogodke ob pravem času,
– dodajati nove pripomočke za čudovito življenje,
– privlačiti nove soustvarjalce in kreatorje življenja planerja, …


Za vse, ki želite več informacij, dogodkov, ki bi se nama želeli pridružiti pri kreiranju, ali imate idejo in vam radostno zavibrira misel, da bi jo lahko uresničili z nama – sva odprti in pripravljeni na pogovor:
070 666 663 – Romana
041 714 974 – Darija
info@planerzivljenja.si