Darila, bonton, šibkosti in rešitve po znakih horoskopa

Oven

Pri njih ne računajte na namig, kaj si želijo. V njihovo darilo, moderno zavito, skrijte nekaj povsem novega, unikatnega.

DARILO za žensko Ženske pripadnice se razveselijo kozmetike, nakita ali atraktivnih dodatkov, ki jih krasi rdeča barva ter pregrešno dragega parfuma.
DARILO za moškega Moški obožujejo akcijo in hitrost. Presenetite jih z vstopnico za pomembnejšo tekmo, avtomobilsko dirko, adrenalinski park ali literaturo o športnih avtomobilih.
BONTON Pri komuniciranju z ovni se še posebej priporoča vljudnost in spoštovanje. Včasih gredo ovni po svoje mimo pravil, kar je lahko simpatično in ni žaljivo, če je v skladu z dobrim okusom.
BONTON ZA VSE Ko darilo podarjamo osebno, ga izročimo prijazno in nevsiljivo, obdarovanec se zahvali in mora darilo takoj odpreti.
ŠIBKOSTI Ovni so hladni, sarkastični in od vseh znamenj najmanj taktični. Poznajo le plus ali minus, vmesne poti zanje ni.
STRAH Strah pred porazom Bojijo se, da niso dovolj dobri, spretni, sposobni, pametni ali lepi, da bi v tekmovanju z drugimi zmagali. Poraz jih oslabi, nezavedni strah pa lahko izčrpa njihovo življenjsko energijo in oslabi njihovo voljo.
KAKO ZMANJŠATI STRAH Preizkusite se v majhnih in varnih zmagah, ki krepijo. Igrajte pošteno, upoštevajte druge in se naučite prenesti poraze.

Bik

Pri njih ne računajte na namig, kaj si želijo. V njihovo darilo, moderno zavito, skrijte nekaj povsem novega, unikatnega.

DARILO za žensko Ženske imajo rade razkošne  stvari dragih znamk, kvalitetni in velika ogledala. Pozornost lahko izzovete še z eteričnimi olji, sredstvi za nego telesa in preparati na zeliščni osnovi. Zavijte razkošno in vpadljivo.
DARILO za moškega Moški so veliki gurmani, zato rezervirajte prvovrstno restavracijo ali presenetite s steklenico kvalitetnega vina.
BONTON Prijaznost je vrlina, s katero lažje navežemo stik z biki. S prijaznostjo in pripravljenostjo pomagati veliko dosežemo pri njih. Za bike še posebej velja: »Lepa beseda lepo mesto najde«.
BONTON ZA VSE Marsikdo je prepričan, da bi z nasmehom in prijaznim obrazom izgubil avtoriteto, vendar se moti. Nasmeh je eden ključnih dejavnikov, s katerim naredimo ugoden vtis na sočloveka. Nasmeh naj bo prisrčen in neprisiljen. Z njim lahko premagamo zadrego, ki nastopi ob srečanju z neznanci. Ljubeznivost in vljudnost ustvarjata ugled in zaupanje. Zazrimo se vase in se obnašajmo tako kot želimo, da se drugi obnašajo do nas.
ŠIBKOSTI Biki okolico spravljajo ob pamet s svojo upornostjo in trmo. So zelo prizemljeni in praktični ter se ne ozirajo pretirano na družbene norme in pravila. Svojo uživaško naravo odkrivajo v pretiravanju s pijačo in dobro hrano.
STRAH Strah pred spremembami Ustvarjanje varnosti in lepote v svetu, ki nas obkroža, je najpomembnejša naloga bikov. Vsak korak naprej skrbno načrtujejo, ker morajo biti prepričani, da nove stvari ne bodo porušile vsega, kar so doslej dosegli. Neradi tvegajo, znane stvari in navade jim dajejo občutek varnosti.
KAKO ZMANJŠATI STRAH Pripravite se na spremembe dolgoletnih rutinskih navad. Obrzdajte potrebo za zbiranjem stvari in se znebite vsega, kar niste uporabljali že eno leto. S tem boste pokazali zaupanje, da vam bo življenje dalo vse, kar potrebujete. Vizualizirajte dobre stvari, ki so mogoče samo, če dovolite, da se zgodijo. Recite DA življenju.

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja